CENOVNIK KURSEVA

VOYAGER GENERAl - OPŠTI ENGLESKI

Opšti kursevi jezika po programima Oxford University Press "English File" ili "Life"  National Geographic u šest različitih nivoa. Trajanje 4 ili 6 do 7 meseci u zavisnosti od programa i tempa nastave. Dva puta nedeljno po 90 minuta. U skladu sa potrebama korisnika, kursevi se organizuju i po drugim programima.

Individualna nastava: 8500 dinara mesečno – online (za devet časova od 60 minuta mesečno), 9000 u prostorijama škole (za devet časova od 60 minuta mesečno).

Poluindivudualna nastava: 4600 dinara po osobi mesečno online, 5000 u prostorijama škole (za osam časova od 60 minuta mesečno).

Grupe od 3 člana: 4000 dinara po osobi mesečno online, 4400 u prostorijama škole (za osam časova od 60 minuta mesečno).

Grupe od 4 do 6 članova: 3600 dinara (za osam časova od 90 minuta mesečno) u prostorijama škole ili online 3200 dinara.

VOYAGER BUSINESS - POSLOVNI ENGLESKI

Specijalizovani kursevi za različita zanimanja/oblasti po programima kao što na primer, English for Careers i Express Series. Trajanje: od 3 do 6 meseci, u zavisnosti od nivoa trenutnog znanja i potreba polaznika. Dva puta nedeljno po 60 minuta.

Individualna nastava: 8500 dinara mesečno online, 9000 dinara u prostorijama škole (za devet časova od 60 minuta mesečno)

Poluindivudualna nastava: 4600 dinara po osobi mesečno online, 5000 u prostorijama škole.

Grupe od 3 člana: 4000 dinara po osobi mesečno online, 4400 u prostorijama škole.

Grupe od 4 do 6 članova: 3600 dinara (za osam časova od 90 minuta mesečno) u prostorijama škole ili online (3200 dinara)

U slučaju da posao naručuje firma, navedene cene su podložne korekciji, a takođe i ostali uslovi izvođenja nastave, kao što su vreme i mesto, a sve u cilju usklađivanja sa dinamikom poslovanja klijenta. Takođe, individualnim polaznicima ostavljamo mogućnost dolaska na kućnu adresu i usklađivanje termina sa radnim vremenom ili drugim obavezama polaznika.

MEĐUNARODNI ISPITI

Cena spremanja za međunarodno priznate ispite zavisi od toga da li se radi o individualnoj ili grupnoj nastavi. Kandidati se najčešće odlučuju za individualnu nastavu, no ukoliko im se nivoi znanja podudaraju, to jest ukoliko im je potreban isti modul ispita, na primer academic ili general u slučaju IELTS ispita, ili ista ocena tj, broj poena na TOEFL testu, moguća je u nastava u malim grupama od dva ili tri.

Nastava se usklađuje prema individualnim potrebana polaznika i intenzitet pre svega zavisi od datuma ispita i ciljane ocene. Moguć je rad od 60, 90 ili 120 minuta po času.

INTENZIVNI KURS NEMAČKOG JEZIKA - ONLINE

Za one kojima se žuri i koji bi da u što kraćem roku savladaju osnove nemačkog jezika radi odlaska u inostranstvo na rad, putovanja ili iz zadovoljstva

• 3 puta nedeljno po 90 minuta.

• Cena: 4300 din mesečno.

• Trajanje kursa: 4 meseca (ceo nivo)

• Rad u malim grupama

Buckingham Palace

Schönbrunn Palace

Vesti & Promocije >>


  • Podaci o skoli stranih jezika Voyager Nis
  • DISCLAIMER * Profesionalno ponašanje i korektan odnos * Potpuna tačnost i verodostojnost svih objavljenih informacija * Strukturalni tok podučavanja prilagođen potrebama polaznika
  • Prilagođavanje polaznicima sa posebnim zahtevima u smislu termina i programa obuke u okviru mogućnosti škole * Priprema za IELTS i TOEFL * Cene u skladu sa vrednostima pruženih usluga i realnim ekonomskim okruženjem * Mogućnost konsultacija i saveta pri odabiru programa
  • Interaktivna nastava uz korišćenje najsavremenijih tehničkih sredstava * Iznad svega, prijatna radna atmosfera * Naš sajt sadrži linkove prema drugim sajtovima za čiji sadržaj i politiku privatnosti ne snosimo odgovornost