Poslovni engleski | Voyager business

U nameri da pružimo kvalitetnu uslugu na polju poslovnog engleskog jezika, sprovodimo spezijalizovane kurseve iz različitih oblasti kao što su medicina, nega bolesnika, turizam, finansije, autoindustrija, tehnologija, ljudski resursi, telekomunikacije, marketing i advertajzing i mnoge druge.

Kursevi se bazirani na knjigama i nastavnim materijalima kao što su dve renomirane edicije Oxford University Press-a, English for Careers i Express Series.

Voyager Business

U slučaju da se vaše polje interesovanja ne nalaze u ponudi ove dve edicije, obezbeđujemo druge relevantne izvore. Navedeni kursevi od konkretnog izdavača samo su jedna od opcija koje nudimo. Postoje mnogi izvori koje mogu koristiti isti nivoi znanja/interesovanja.

Predložićemo Vam program i materijal koji tačno odgovara Vašim potrebama i zahtevima.

U slučaju da već posedujete elementarno znanje jezika, a poslovne potrebe su Vam takve da je nužno proširenje poslovnog vokabulara i snalaženje u poslovnom okruženju, kursevi “profesionalnog” engleskog koje nudimo su pravi izbor za Vas.

Za relativno kratko vreme ćete se spremiti za put u inostranstvo, novi posao ili višu poziciju u firmi. Nećete lutati u pokušajima da savladate poslovni engleski najopštije orijentacije koji se uglavnom nudi na tržištu. Naša obuka je uskospecijalizovana, za konkretna i najtraženija zanimanja. Naši predavači će Vam na najbolji mogući način preneti svoje višegodišnje korporativno radno iskustvo i ponuditi prave smernice o načinu i upotrebi jezika. Osim poslovnog jezika, prenosimo Vam i znanja i kulturološke smernice inokorespondencije utemeljene i oprobane u realnom okruženju.

Kroz nastavu koja prati moderne i uspešne udžbenike poslovnog engleskog, usavršavate jezik u gramatičkom i sintaksičkom smislu, ali su rečnik i tematika koncipirani tako da Vam omoguće snalaženje u različitim prilikama, od poslovne kancelarijske korsepodencije do poslovnih sastanaka, putovanja i konferencija.

Na času se simuliraju poslovne situacije u kojima se možete naći a koje se uvežbavaju uz pomoć profesora ili u paru. Nastava je propraćena odgovarajućim audio i video materijalima.

S obzirom da naša škola uglavnom radi u malim grupama, profesor može uz nastavu opšteg engleskog ubaciti material iz određene struke, te time možemo usko stručnu tematiku ponuditi i polaznicima na nižem nivou znanja jezika.

Vesti & Promocije >>


  • Podaci o skoli stranih jezika Voyager Nis
  • DISCLAIMER * Profesionalno ponašanje i korektan odnos * Potpuna tačnost i verodostojnost svih objavljenih informacija * Strukturalni tok podučavanja prilagođen potrebama polaznika
  • Prilagođavanje polaznicima sa posebnim zahtevima u smislu termina i programa obuke u okviru mogućnosti škole * Priprema za IELTS i TOEFL * Cene u skladu sa vrednostima pruženih usluga i realnim ekonomskim okruženjem * Mogućnost konsultacija i saveta pri odabiru programa
  • Interaktivna nastava uz korišćenje najsavremenijih tehničkih sredstava * Iznad svega, prijatna radna atmosfera * Naš sajt sadrži linkove prema drugim sajtovima za čiji sadržaj i politiku privatnosti ne snosimo odgovornost