O NAMA

Centar za strane jezike Voyager nalazi se u centru Niša, odmah iza Dušanovog Bazara, u Učitelj Milinoj ulici broj 8. Osnovala ga je grupa saradnika koja želi da, kombinujući svoje profesionalno znanje jezika i dugogodišnje radno iskustvo i profesionalizam u korporativnom okruženju, ponudi zajednici visoko profesionalnu obuku koja je utemeljena i oprobana u realnom okruženju i koja odgovara konkretnim životnim ili profesionalnim potrebama naših polaznika.

U našoj školi osnovci mogu steći svoja prva znanja ili proširiti postojeća kod nas, u prijatnom okruženju naših prostorija, uz podršku naših predavača sa značajnim predavačkim i pedagoškim iskustvom. Ukoliko imate posebne želje koje se tiču tempa nastave ili programa, tu smo da zajedno dođemo do najkvalitetnijeg rešenja, uzimajuću u obzir Vaše prethodne aktivnosti vezane za učenje jezika, Vaš uzrast, poslovne i životne planove.

Centar za strane jezike Voyager prepoznaje potrebu za podučavanjem jezika iz usko stručnih oblasti za kojima se javlja potreba na današnjem tržištu radne snage. Mi smo specijalizovani za “poslovni engleski”, ali ne kao nejasan i uopšten koncept, već kroz jasno profilisane kurseve za određena zanimanja ili oblasti. Iz ponude izdvajamo sledeće: Medicina, Turizam, Autoindustrija, Telekomunikacije, Informacione tehnologije, Ljudski resursi, Komercijala, Finansije, Bankarstvo, Ugostiteljstvo/Hotelijerstvo, Marketing i Advertajzing

Takođe smo se specijalizovali za korporativne grupe i do sada sproveli više ciklusa obuke za poznate kupce gde je nastava prilagođena potrebama kompanije, kako po programu tako i po dinamici nastave.

Za relativno kratko vreme ćete se spremiti za put u inostranstvo, novi posao ili višu poziciju u firmi. Nećete lutati u pokušajima da savladate poslovni engleski najopštije orijentacije koji se uglavnom nudi na tržištu. Naša obuka je uskospecijalizovana, za konkretna i najtraženija zanimanja.

Naši predavači će Vam na najbolji mogući način preneti svoje višegodišnje korporativno radno iskustvo i ponuditi prave smernice o načinu i upotrebi jezika.

Osim poslovnog jezika, prenosimo Vam i znanja i kulturološke smernice inokorespondencije utemeljene i oprobane u realnom okruženju.

Navedeni programi obuke su samo jedna od opcija. Kod nas možete nabaviti najrazličitije udžbenike i druga nastavna sredstva koja postoje na tržištu. Ono što nas razlikuje od drugih je individualni rad i rad u malim grupama i potpuno posvećivanje konkretnim potrebama polaznika. Bilo da se radi o opštem znanju jezika ili o konkretnoj profesiji, možemo pronaći najbolje rešenje i u fleksibilnim terminima pružiti najbržu i najkvalitetniju moguću obuku.

Vesti & Promocije >>


  • Podaci o skoli stranih jezika Voyager Nis
  • DISCLAIMER * Profesionalno ponašanje i korektan odnos * Potpuna tačnost i verodostojnost svih objavljenih informacija * Strukturalni tok podučavanja prilagođen potrebama polaznika
  • Prilagođavanje polaznicima sa posebnim zahtevima u smislu termina i programa obuke u okviru mogućnosti škole * Priprema za IELTS i TOEFL * Cene u skladu sa vrednostima pruženih usluga i realnim ekonomskim okruženjem * Mogućnost konsultacija i saveta pri odabiru programa
  • Interaktivna nastava uz korišćenje najsavremenijih tehničkih sredstava * Iznad svega, prijatna radna atmosfera * Naš sajt sadrži linkove prema drugim sajtovima za čiji sadržaj i politiku privatnosti ne snosimo odgovornost